Julen på Kok & vin 2023

Julen 2023
Fra mandag den 13. November 2023
“Tavlemenu”
Gravet torskeryg med koriander, daikon & lun sauce med citrongræs & ingefær
Stegt andebryst med confiteret lår, kastanjer, jordskokker & andesauce
Grødris med henkogte røde bær & kakaosorbet
Eller
Udvalgte franske oste med behørig garniture
3 retter 395 kr.
3 retter med vin 625 kr.
3 retter med vin, bobler og snacks samt kaffe med Petits Fours 750 kr.
Tillæg for Brie de Meaux med trøffel, honning & smørstegt rugbrød + 100 kr.
Menu Classique
Letrøget laks ”Imperiale” med æggehvidemayo, agurk, ørredrogn & pillede rejer
Peberbouef af oksemørbrad med Pommes Rösti & pebersauce
Letfrossen chokoladetærte med karamelganache, sorbet & saltet karamel
3 retter 595 kr.
3 retter med vine 875 kr.
3 retter med vine, Champagne og snacks samt kaffe med Petits Fours 995 kr.
Tillæg for Brie de Meaux med trøffel, honning & smørstegt rugbrød + 100 kr.