Julen på Kok & vin 2023

Julen 2023

Fra mandag den 13. November 2023

“Tavlemenu” 

Gravet torskeryg med koriander, daikon & lun sauce med citrongræs & ingefær

Stegt andebryst med confiteret lår, kastanjer, jordskokker & andesauce

Grødris med henkogte røde bær & kakaosorbet

Eller

Udvalgte franske oste med behørig garniture

3 retter 395 kr.
3 retter med vin 625 kr.
3 retter med vin, bobler og snacks samt kaffe med Petits Fours 750 kr.

Tillæg for Brie de Meaux med trøffel, honning & smørstegt rugbrød + 100 kr.

Menu Classique

Letrøget laks ”Imperiale” med æggehvidemayo, agurk, ørredrogn & pillede rejer

Peberbouef af oksemørbrad med Pommes Rösti & pebersauce

Letfrossen chokoladetærte med karamelganache, sorbet & saltet karamel

3 retter 595 kr.
3 retter med vine 875 kr.
3 retter med vine, Champagne og snacks samt kaffe med Petits Fours 995 kr.

Tillæg for Brie de Meaux med trøffel, honning & smørstegt rugbrød + 100 kr.