Tavlemenu

Fra mandag den 17. februar

Saltede kammuslinger med mild peberrod, agurk & “Bloody Mary”

  

 “Cassoulet” med velfærdskylling fra Hopballe Mølle, hestebønner, tomat & røget bouillon

 

Solbærsorbet med chokolademousse & sødet mælkeskum

 

Eller

Udvalgte franske oste med maltbrød & behørig garniture

3 retter 395 kr.
3 retter med vine 675 kr.
3 retter med vine, bobler og snacks samt kaffe med Petits Fours 825 kr.

Menu Classique

 

Letrøget laks ”Imperiale” med æggehvidemayo, agurk, ørredrogn & pillede rejer

Peberbouef af oksemørbrad med Pommes Rösti & pebersauce

Letfrossen chokoladetærte med karamelganache, sorbet & saltet karamel

3 retter 595 kr.
3 retter med vine 875 kr.
3 retter med vine, Champagne og snacks samt kaffe med Petits Fours  995 kr.