Tavlemenu
Fra mandag den 17. februar
Saltede kammuslinger med mild peberrod, agurk & “Bloody Mary”
“Cassoulet” med velfærdskylling fra Hopballe Mølle, hestebønner, tomat & røget bouillon
Solbærsorbet med chokolademousse & sødet mælkeskum
Eller
Udvalgte franske oste med maltbrød & behørig garniture
3 retter 395 kr.
3 retter med vine 675 kr.
3 retter med vine, bobler og snacks samt kaffe med Petits Fours 825 kr.
Menu Classique
Letrøget laks ”Imperiale” med æggehvidemayo, agurk, ørredrogn & pillede rejer
Peberbouef af oksemørbrad med Pommes Rösti & pebersauce
Letfrossen chokoladetærte med karamelganache, sorbet & saltet karamel
3 retter 595 kr.
3 retter med vine 875 kr.
3 retter med vine, Champagne og snacks samt kaffe med Petits Fours 995 kr.