Tavlemenu

Fra fredag den 3. januar

Jordskokkesuppe med confiteret and, æbler & persilleolie

  

 

Glaserede grisekæber med teriyaki, pak choy, knoldselleri & pomelo

 

 

Citron! Sorbet, fromage, marengs & citronmåne

 

Eller

Udvalgte franske oste med maltbrød & behørig garniture

3 retter 395 kr.
3 retter med vine 675 kr.
3 retter med vine, bobler og snacks samt kaffe med Petits Fours 825 kr.

Menu Classique

 

Letrøget laks ”Imperiale” med æggehvidemayo, agurk, ørredrogn & pillede rejer

Peberbouef af oksemørbrad med Pommes Rösti & pebersauce

Letfrossen chokoladetærte med karamelganache, sorbet & saltet karamel

3 retter 595 kr.
3 retter med vine 875 kr.
3 retter med vine, Champagne og snacks samt kaffe med Petits Fours  995 kr.