menu
Tavlemenu
Fra fredag den 3. januar
Jordskokkesuppe med confiteret and, æbler & persilleolie
Glaserede grisekæber med teriyaki, pak choy, knoldselleri & pomelo
Citron! Sorbet, fromage, marengs & citronmåne
Eller
Udvalgte franske oste med maltbrød & behørig garniture
3 retter 395 kr.
3 retter med vine 675 kr.
3 retter med vine, bobler og snacks samt kaffe med Petits Fours 825 kr.
Menu Classique
Letrøget laks ”Imperiale” med æggehvidemayo, agurk, ørredrogn & pillede rejer
Peberbouef af oksemørbrad med Pommes Rösti & pebersauce
Letfrossen chokoladetærte med karamelganache, sorbet & saltet karamel
3 retter 595 kr.
3 retter med vine 875 kr.
3 retter med vine, Champagne og snacks samt kaffe med Petits Fours 995 kr.