Tavlemenu

Fra mandag den 12. august

Sandart med porrer i vinaigrette, agurk & muslingebisque med Noilly Prat

Confit de Canard med ratatouille, majs & timian 

“Peach Melba”. Syltede ferskner med vanilje & hindbær

Eller

Udvalgte franske oste med maltbrød & behørig garniture

3 retter 395 kr.
3 retter med vine 650 kr.
3 retter med vine, bobler og snacks samt kaffe med Petits Fours 795 kr.

Menu Classique

 

Letrøget laks ”Imperiale” med æggehvidemayo, agurk, ørredrogn & pillede rejer

Peberbouef af oksemørbrad med Pommes Rösti & pebersauce

Letfrossen chokoladetærte med karamelganache, sorbet & saltet karamel

3 retter 595 kr.
3 retter med vine 875 kr.
3 retter med vine, Champagne og snacks samt kaffe med Petits Fours  995 kr.