fra mandag den 16. maj 2022

TAVLEMENU

Saltet havkat med agurk, grønne asparges & muslingebisque med Noilly Prat

Kylling fra Hopballe Mølle med ramsløg, aspargesfrikassé & knuste, nye kartofler

Cantaloupmelon med vanilje, yoghurt & ristet havre

eller

Udvalgte franske oste med maltbrød & behørig garniture

3 retter 375 kr.
3 retter med vin 600 kr.
3 retter med vin, bobler og snacks samt kaffe med Petits Fours 700 kr.

MENU CLASSIQUE

Koldrøget færøsk laks “Imperiale” med æggehvidemayo, ørredrogn, agurk & pillede rejer

Peberbouef af oksemørbrad med Pommes Rösti & pebersauce

Letfrossen chokoladetærte med karamelganache, sorbet & saltet karamel

3 retter 575 kr.
3 retter med vin 850 kr.
3 retter med vin, Champagne og snacks samt kaffe med Petits Fours 975 kr.