Tavlemenu

Fra mandag den 3. juni

Saltede kammuslinger med Ajo Blanco, agurk & syltede nye kartofler

Pluma med artiskokker, grillede løg & brunet smørsauce med soja & ingefær 

Fynske jordbær, ”Rødgrød” med Fløde” & mørk chokolade

Eller

Udvalgte franske oste med maltbrød & behørig garniture

3 retter 395 kr.
3 retter med vine 650 kr.
3 retter med vine, bobler og snacks samt kaffe med Petits Fours 795 kr.

Menu Classique

 

Letrøget laks ”Imperiale” med æggehvidemayo, agurk, ørredrogn & pillede rejer

Peberbouef af oksemørbrad med Pommes Rösti & pebersauce

Letfrossen chokoladetærte med karamelganache, sorbet & saltet karamel

3 retter 595 kr.
3 retter med vine 875 kr.
3 retter med vine, Champagne og snacks samt kaffe med Petits Fours  995 kr.