Tavlemenu

Fra mandag den 15. maj 

Grønne asparges fra Sanderumgaard med røget skinke, klassisk vinaigrette & smørstegte brødkrummer

Sprængt kalv “som frikassé” med syltede hvide asparges, nye ærter & ramsløg

Panna Cotta med kærnemælk, fynske jordbær, hvid chokolade & citronsorbet

Eller

Udvalgte franske oste med maltbrød & behørig garniture

3 retter 395 kr.
3 retter med vin 625 kr.
3 retter med vin, bobler og snacks samt kaffe med Petits Fours 750 kr.

Menu Classique

Letrøget laks ”Imperiale” med æggehvidemayo, agurk, ørredrogn & pillede rejer

Peberbouef af oksemørbrad med Pommes Rösti & pebersauce

Letfrossen chokoladetærte med karamelganache, sorbet & saltet karamel

3 retter 595 kr.
3 retter med vine 875 kr.
3 retter med vine, champagne og snacks samt kaffe med Petits Fours 995 kr.