Tavlemenu

Fra tirsdag den 3. januar

Rødbedetatar med saltede kammuslinger, brøndkarse, jordskokker & peberrodsfløde

Krogmodnet, dansk grisenakke med pærer, palmekål, selleri & sennep

Kok & Vins citrondessert. Sorbet, mousse, marengs & lemon curd 

Eller

Udvalgte franske oste med maltbrød & behørig garniture

3 retter 395 kr.
3 retter med vin 625 kr.
3 retter med vin, bobler og snacks samt kaffe med Petits Fours 750 kr.

Menu Classique

Letrøget laks ”Imperiale” med æggehvidemayo, agurk, ørredrogn & pillede rejer

Peberbouef af oksemørbrad med Pommes Rösti & pebersauce

Letfrossen chokoladetærte med karamelganache, sorbet & saltet karamel

3 retter 595 kr.
3 retter med vine 875 kr.
3 retter med vine, champagne og snacks samt kaffe med Petits Fours 995 kr.