menu
Tavlemenu
Fra mandag den 12. august
Sandart med porrer i vinaigrette, agurk & muslingebisque med Noilly Prat
Confit de Canard med ratatouille, majs & timian
“Peach Melba”. Syltede ferskner med vanilje & hindbær
Eller
Udvalgte franske oste med maltbrød & behørig garniture
3 retter 395 kr.
3 retter med vine 650 kr.
3 retter med vine, bobler og snacks samt kaffe med Petits Fours 795 kr.
Menu Classique
Letrøget laks ”Imperiale” med æggehvidemayo, agurk, ørredrogn & pillede rejer
Peberbouef af oksemørbrad med Pommes Rösti & pebersauce
Letfrossen chokoladetærte med karamelganache, sorbet & saltet karamel
3 retter 595 kr.
3 retter med vine 875 kr.
3 retter med vine, Champagne og snacks samt kaffe med Petits Fours 995 kr.