Februar / marts 2014

Fra mandag den 12.  februar

“Tavlemenu” 

Rødbedetatar med saltet torsk, muslingebisque & drænet yoghurt

”Cassoulet” med dansk velfærdskylling, røget bouillon & hestebønner

Syltet pære med vaniljeiscreme, lun karamelsauce & chokolade

Eller

Udvalgte franske oste med behørig garniture

3 retter 395 kr.
3 retter med vin 625 kr.
3 retter med vin, bobler og snacks samt kaffe med Petits Fours 750 kr.

Menu Classique

Letrøget laks ”Imperiale” med æggehvidemayo, agurk, ørredrogn & pillede rejer

Peberbouef af oksemørbrad med Pommes Rösti & pebersauce

Letfrossen chokoladetærte med karamelganache, sorbet & saltet karamel

3 retter 595 kr.
3 retter med vine 875 kr.
3 retter med vine, Champagne og snacks samt kaffe med Petits Fours 995 kr.