april / maj 2024

Fra mandag den 22. april

“Tavlemenu” 

Grønne asparges med røget skinke, klassisk vinaigrette & smørstegte brødkrummer

Langtidsstegt cuvette med knoldselleri, grillede løg & morkelsauce

Panna Cotta med hvid chokolade, rabarber & bærsorbet

Eller

Udvalgte franske oste med behørig garniture

3 retter 395 kr.
3 retter med vin 650 kr.
3 retter med vin, bobler og snacks samt kaffe med Petits Fours 795 kr.

Menu Classique

Letrøget laks ”Imperiale” med æggehvidemayo, agurk, ørredrogn & pillede rejer

Peberbouef af oksemørbrad med Pommes Rösti & pebersauce

Letfrossen chokoladetærte med karamelganache, sorbet & saltet karamel

3 retter 595 kr.
3 retter med vine 875 kr.
3 retter med vine, Champagne og snacks samt kaffe med Petits Fours 995 kr.