menu
Tavlemenu
Fra mandag den 18. november
Ceviche med pomelo, ponzu, sesam & radicchio
Stegt bryst af ungand med sort trøffel & grønkål & Sauce Gastrique
Blodappelsin med brændt marengs, mælkechokolade & honningkage
Eller
Udvalgte franske oste med maltbrød & behørig garniture
3 retter 395 kr.
3 retter med vine 675 kr.
3 retter med vine, bobler og snacks samt kaffe med Petits Fours 825 kr.
Tillæg for Lagret Comté med trøffel, hasselnødder, honning & smørstegt rugbrød + 100 kr
Menu Classique
Letrøget laks ”Imperiale” med æggehvidemayo, agurk, ørredrogn & pillede rejer
Peberbouef af oksemørbrad med Pommes Rösti & pebersauce
Letfrossen chokoladetærte med karamelganache, sorbet & saltet karamel
3 retter 595 kr.
3 retter med vine 875 kr.
3 retter med vine, Champagne og snacks samt kaffe med Petits Fours 995 kr.
Tillæg for Lagret Comté med trøffel, hasselnødder, honning & smørstegt rugbrød + 100 kr