Tavlemenu

Fra mandag den 18. november

Ceviche med pomelo, ponzu, sesam & radicchio

  

Stegt bryst af ungand med sort trøffel & grønkål & Sauce Gastrique

 

Blodappelsin med brændt marengs, mælkechokolade & honningkage

 

Eller

Udvalgte franske oste med maltbrød & behørig garniture

3 retter 395 kr.
3 retter med vine 675 kr.
3 retter med vine, bobler og snacks samt kaffe med Petits Fours 825 kr.

Tillæg for Lagret Comté med trøffel, hasselnødder, honning & smørstegt rugbrød + 100 kr

Menu Classique

 

Letrøget laks ”Imperiale” med æggehvidemayo, agurk, ørredrogn & pillede rejer

Peberbouef af oksemørbrad med Pommes Rösti & pebersauce

Letfrossen chokoladetærte med karamelganache, sorbet & saltet karamel

3 retter 595 kr.
3 retter med vine 875 kr.
3 retter med vine, Champagne og snacks samt kaffe med Petits Fours  995 kr.

Tillæg for Lagret Comté med trøffel, hasselnødder, honning & smørstegt rugbrød + 100 kr