Tavlemenu

Fra tirsdag den 13. maj 2025

Saltet sandart med porrer i vinaigrette, grønne asparges & muslingebisque med Noilly Prat

  

 Pluma med romesco, løg, nye ærter & sauce på hønsefond & stegt chorizo

 

Hindbærsorbet, mild lakrids, blød marengs & fersken

 

 

Eller

Udvalgte franske oste med maltbrød & behørig garniture

3 retter 395 kr.
3 retter med vine 675 kr.
3 retter med vine, bobler og snacks samt kaffe med Petits Fours 825 kr.

Menu Classique

 

Letrøget laks ”Imperiale” med æggehvidemayo, agurk, ørredrogn & pillede rejer

Peberbouef af oksemørbrad med Pommes Rösti & pebersauce

Letfrossen chokoladetærte med karamelganache, sorbet & saltet karamel

3 retter 595 kr.
3 retter med vine 875 kr.
3 retter med vine, Champagne og snacks samt kaffe med Petits Fours  995 kr.