menu
Tavlemenu
Fra tirsdag den 13. maj 2025
Saltet sandart med porrer i vinaigrette, grønne asparges & muslingebisque med Noilly Prat
Pluma med romesco, løg, nye ærter & sauce på hønsefond & stegt chorizo
Hindbærsorbet, mild lakrids, blød marengs & fersken
Eller
Udvalgte franske oste med maltbrød & behørig garniture
3 retter 395 kr.
3 retter med vine 675 kr.
3 retter med vine, bobler og snacks samt kaffe med Petits Fours 825 kr.
Menu Classique
Letrøget laks ”Imperiale” med æggehvidemayo, agurk, ørredrogn & pillede rejer
Peberbouef af oksemørbrad med Pommes Rösti & pebersauce
Letfrossen chokoladetærte med karamelganache, sorbet & saltet karamel
3 retter 595 kr.
3 retter med vine 875 kr.
3 retter med vine, Champagne og snacks samt kaffe med Petits Fours 995 kr.